Χημική Co. Hongcheng Ming Hubei, ΕΠΕ.

           

           Επιζήστε από την ποιότητα, αναπτυχθείτε από την καινοτομία

           Ακεραιότητα-βασισμένος στο, αμοιβαίο όφελος και win-win

           Με βάση τον εσωτερικό, εξυπηρετώντας τον κόσμο

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Είναι ήδη η 5η συνεργασία και είναι άριστος συνεργάτης. Ο διευθυντής είναι πολύ προσωπικός και ελκυστικός.

—— Alice Ross

Για πρώτη φορά, ο προϊστάμενος είναι πολύ υπομονετικός, οι λεπτομέρειες προϊόντων είναι πολύ σαφείς, και πολύ ευχάριστες.

—— Thomas Codlow Ochalov

Ένας καλός συνεργάτης. Το προϊόν έχει παραλήφθουν και η επίδραση είναι πολύ καλή

—— Derrick George

Είμαι Online Chat Now

Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.
Εταιρεία Πόρτα Κέντρο Ε&Α εργαστήριο παραγωγής Αποθήκη Μπροστινό γραφείο επιχείρησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Της Hong
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2018
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

                                                                    Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η χημική Co. Hongchengming Hubei, ΕΠΕ βρίσκεται σε Wuhan, η μεγαλύτερη περιφερειακή κεντρική πόλη στη κεντρική Κίνα. Το Wuhan είναι γνωστό ως «ασιατικό Σικάγο». Ιδρυμένη το 1999, η επιχείρηση ήταν γνωστή στο παρελθόν ως εργοστάσιο χημικής βιομηχανίας Zhongxiang Xingsheng, το οποίο καθαρίζει κυρίως το βράχο φωσφορικού άλατος για να παραγάγει τις phosphorus-containing ενώσεις. Το 2017, η επιχείρηση άλλαξε το όνομά της στη χημική Co. Hubei Hongcheng Ming, ΕΠΕ. Η επιχείρηση είναι μια μεγάλης κλίμακας σύγχρονη έρευνα και μια ανάπτυξη επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας, παραγωγή, αντιπροσωπεία και πωλήσεις των λεπτών χημικών ουσιών όπως οι χημικές πρώτες ύλες, ιατρικές πρώτες ύλες, πρώτες ύλες τροφίμων, πρόσθετες ουσίες τροφίμων και συστατικά καρυκευμάτων. Χημική επιχείρηση αποθεμάτων τεχνολογίας κοινή.


Η σειρά προϊόντων της επιχείρησης είναι πλούσια σε χημικές πρώτες ύλες στην ιατρική, γεωργική, επεξεργασία τροφίμων, ηλεκτρονική, χρωστικές ουσίες, αυτοκίνητες, αεροδιαστημικές βιομηχανίες. Η επιχείρηση έχει εισαγάγει και έχει εκπαιδεύσει μια ομάδα σημαντικών τεχνικών ταλέντων. Με την πλούσια εμπειρία, τη σοβαρή τοποθέτηση και την ενεργό καινοτομία, η επιχείρηση είναι η σπονδυλική στήλη της επιχείρησης για να υπερνικήσει τις δυσκολίες και να προσπαθήσει για την τελειότητα. Φέτος, η επιχείρηση αγόρασε μια batch προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής, η ικανότητα παραγωγής έχει βελτιωθεί πολύ, και η ποιότητα των προϊόντων έχει εξασφαλιστεί περαιτέρω για να ικανοποιήσει το αυξανόμενο αίτημα των πελατών.


Λόγω της κύριας τεχνολογίας και των υψηλής ποιότητας προϊόντων, η επιχείρηση της επιχείρησης βαθμιαία επεκτείνομαι στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την κεντρική Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και άλλες χώρες, και έχει λάβει την ευρεία αναγνώριση. Η χημική Co. Ming Hongcheng, ΕΠΕ έχει εμμείνει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας πρώτα, τιμιότητα, αμοιβαίο όφελος, ανάπτυξη και Win-Win». Καθοδηγημένη από την αγορά, η επιχείρηση εστιάζει στην ανάπτυξη των προϊόντων που συναντούν τα διεθνή πρότυπα, που εστιάζουν στην εκβιομηχάνιση και την καινοτομία των νέων προϊόντων. Χιλιάδες προϊόντα έχουν παραχθεί και έχουν παραχθεί, και έχουν μια οντότητα έρευνας και παραγωγής ενός ορισμένου μεγέθους. Ευπρόσδεκτοι στην εγχώρια αγορά και ξένοι πελάτες για να διαπραγματευτεί την επιχείρηση με την επιχείρηση. Διεύθυνση επιχείρησης: Αγρόκτημα Runhe No.3, περιοχή Dongxihu, Wuhan τηλ.: 13260687265 διευθυντής Yang

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Evans

Τηλ.:: 86-132-6068-7265

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)