Χημική Co. Hongcheng Ming Hubei, ΕΠΕ.

           

           Επιζήστε από την ποιότητα, αναπτυχθείτε από την καινοτομία

           Ακεραιότητα-βασισμένος στο, αμοιβαίο όφελος και win-win

           Με βάση τον εσωτερικό, εξυπηρετώντας τον κόσμο

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είναι ήδη η 5η συνεργασία και είναι άριστος συνεργάτης. Ο διευθυντής είναι πολύ προσωπικός και ελκυστικός.

—— Alice Ross

Για πρώτη φορά, ο προϊστάμενος είναι πολύ υπομονετικός, οι λεπτομέρειες προϊόντων είναι πολύ σαφείς, και πολύ ευχάριστες.

—— Thomas Codlow Ochalov

Ένας καλός συνεργάτης. Το προϊόν έχει παραλήφθουν και η επίδραση είναι πολύ καλή

—— Derrick George

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

           Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.  

           Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Η επιχείρηση έχει την πλούσια εμπειρία cOem και έχει παράσχει τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες σε περισσότερες από 20 εσωτερικές επιχειρήσεις, και τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά στους πελάτες.


  Μπορούμε να παρέχουμε τη νέα ανάπτυξη προϊόντος, επεξεργασία, παράγωγος ανάπτυξη και άλλες υπηρεσίες, μπορούμε να δεχτούμε τις διαταγές για τους πελάτες, να διευκρινίσουν το σχέδιο, τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις συσκευασίας.


  Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα της συσκευασίας των προτύπων, τα κιβώτια cOem και το λογότυπό σας μπορούν να γίνουν στις απαιτήσεις σας.


  Αναμείνετε με ενδιαφέρον τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες για να συζητήσετε τα θέματα συνεργασίας

 • Ε & Α

  Η έρευνα και η ανάπτυξη (Ε&Α) είναι η πηγή της ανάπτυξης και της καινοτομίας της επιχείρησης, και η κινητήρια δύναμη πίσω από τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει απορροφήσει συνεχώς και έχει καλλιεργήσει την ομάδα Ε&Α πυρήνων, η οποία έχει φθάσει ήδη στην αρχική κλίμακα και μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της εσωτερικών και ξένων μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης και της προσαρμογής. Κρινοντας από τα αποτελέσματα περισσότερων από 20 επιχειρήσεων που έχουν συνεργαστεί ήδη, είμαστε βέβαιοι για να εξυπηρετήσουμε ένα ευρύ φάσμα των απαιτήσεων Ε&Α.

   

  Προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση αναπτυσσόμενης αγοράς, η επιχείρηση έχει εισαγάγει τα διάφορα προηγμένος εξοπλισμός για να επιταχύνει από το εξωτερικό την αποδοτικότητα παραγωγής των προϊόντων, και συγχρόνως η ποιότητα των προϊόντων έχει βελτιωθεί για να εξασφαλίσει σταθερότητα. Το επιστροφής ποσοστό πελατών έχει μείνει κάτω από 1%.

   

  Υπάρχουν κίνδυνοι στην επένδυση, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία. Η επιχείρηση επενδύει ένα τέτοιο εργατικό δυναμικό μεγάλου ποσού και τους υλικούς πόρους μόνο για να δημιουργήσει το καλύτερο μέλλον, για να εξυπηρετήσει τους πελάτες καλά, για να ικανοποιήσει τους καλούς πελάτες, για να συνεργαστεί με την ακεραιότητα, και για να κάνει τη φήμη να διαδώσει σε όλο τον κόσμο.

   

  Η επαγγελματική ομάδα Ε&Α και η προηγμένη τεχνολογία μας και ο εξοπλισμός είναι στην υπηρεσία σας.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Evans

Τηλ.:: 86-132-6068-7265

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)