Χημική Co. Hongcheng Ming Hubei, ΕΠΕ.

           

           Επιζήστε από την ποιότητα, αναπτυχθείτε από την καινοτομία

           Ακεραιότητα-βασισμένος στο, αμοιβαίο όφελος και win-win

           Με βάση τον εσωτερικό, εξυπηρετώντας τον κόσμο

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Είναι ήδη η 5η συνεργασία και είναι άριστος συνεργάτης. Ο διευθυντής είναι πολύ προσωπικός και ελκυστικός.

—— Alice Ross

Για πρώτη φορά, ο προϊστάμενος είναι πολύ υπομονετικός, οι λεπτομέρειες προϊόντων είναι πολύ σαφείς, και πολύ ευχάριστες.

—— Thomas Codlow Ochalov

Ένας καλός συνεργάτης. Το προϊόν έχει παραλήφθουν και η επίδραση είναι πολύ καλή

—— Derrick George

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Εισαγωγή QC

 

Βάσει της κληρονομιάς της αρχικής εμπειρίας εργοστασίων και της ώριμης τεχνολογίας προϊόντων, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει το σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής και την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, η οποία καθιστά την ποιότητα των προϊόντων σταθερότερη. Τα ώριμα προϊόντα έχουν αναγνωριστεί ευρέως από τους πελάτες στην αγορά, και έχουν εξοπλιστεί με το επαγγελματικό διοικητικό προσωπικό για να πιάσουν την ποιότητα. Συγχρόνως, έχουμε βελτιώσει και έχουμε αναπτύξει ποικίλα νέα προϊόντα βασισμένα στα αρχικά προϊόντα, καθιστώντας τη διαφοροποίηση προϊόντων προηγμένη όλο και περισσότερο.

 

Το QC τμήμα της επιχείρησης έχει 10 υπαλλήλους, ένας επόπτης, και άλλος διαιρείται σε 3 ομάδες 3 ανθρώπων κάθε ένας, κάθε ομάδα είναι αρμόδια για μια συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής προϊόντων, και έχει ένα σύστημα διαχείρισης ανταμοιβής και τιμωρίας. Το QC τμήμα είναι η βασική αλυσίδα της αποδοτικότητας της επιχείρησης, και είναι το τμήμα που ελέγχεται αυστηρά από την επιχείρηση είναι η εγγύηση για τους πελάτες να συγκεντρώσουν τα οφέλη, για να επιτύχει τα μηδέν-ελαττωματικά προϊόντα, μηές επιστροφές είναι η θέση όπου το προσωπικό τμημάτων πραγματοποιεί την αξία της ζωής.

 

Τα εργαστήρια είναι όλα παραγωγής της επιχείρησης χωρίς σκόνη εργαστήρια. Το προσωπικό φορά τον ιματισμό στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα υγιεινής του τμήματος υγείας, και διευθύνει τις φυσικές εξετάσεις κάθε έξι μήνες. Το εργαστήριο αποστειρώνεται κάθε μήνα για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα παράγονται σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον. Οι πρώτες ύλες όλων των προϊόντων αγοράζονται μέσω των σταθερών καναλιών, και ο ανεφοδιασμός και η ποιότητα είναι σταθεροί. Οι πρώτες ύλες αποστειρώνονται πρίν μπαίνουν στο εργαστήριο παραγωγής.

 

Μέσω της συνεργάσιμης παραγωγής των διάφορων τμημάτων της επιχείρησης, η ποιότητα των προϊόντων βελτιώνεται σταθερά και αναγνωρίζεται ευρέως από τους πελάτες. Η επιχείρηση θα συνεχίσει να καινοτομεί, να πιάσει την ποιοτική διαχείριση, κάνει μια καλή εργασία, και εξυπηρετεί τους πελάτες παγκοσμίως.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Evans

Τηλ.:: 86-132-6068-7265

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)