Χημική Co. Hongcheng Ming Hubei, ΕΠΕ.

           

           Επιζήστε από την ποιότητα, αναπτυχθείτε από την καινοτομία

           Ακεραιότητα-βασισμένος στο, αμοιβαίο όφελος και win-win

           Με βάση τον εσωτερικό, εξυπηρετώντας τον κόσμο

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταφαρμακευτικές πρώτες ύλες

Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Misoprostol CAS 59122-46-2

Είναι ήδη η 5η συνεργασία και είναι άριστος συνεργάτης. Ο διευθυντής είναι πολύ προσωπικός και ελκυστικός.

—— Alice Ross

Για πρώτη φορά, ο προϊστάμενος είναι πολύ υπομονετικός, οι λεπτομέρειες προϊόντων είναι πολύ σαφείς, και πολύ ευχάριστες.

—— Thomas Codlow Ochalov

Ένας καλός συνεργάτης. Το προϊόν έχει παραλήφθουν και η επίδραση είναι πολύ καλή

—— Derrick George

Είμαι Online Chat Now

Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Misoprostol CAS 59122-46-2

Κίνα Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Misoprostol CAS 59122-46-2 προμηθευτής
Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Misoprostol CAS 59122-46-2 προμηθευτής Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Misoprostol CAS 59122-46-2 προμηθευτής Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Misoprostol CAS 59122-46-2 προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Misoprostol CAS 59122-46-2

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Misoprostol
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: σχέση-2015

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 0.5kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10kg ανά τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 3~5 εβδομάδα ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, MoneyGram,
Δυνατότητα προσφοράς: 100000kg/month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αγγλικό όνομα: Misoprostol CAS:: 59122-46-2
MF:: C22H38O5 EINECS:: 664-288-5
Άλλο όνομα:: Dl-MISOPROSTOL Misoprostol MISOPROSTOL ΟΞΥ Misogon CYTOTEC Εμφάνιση:: ανοικτό κίτρινο ιξώδες υγρό
Εφαρμογή:: Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης Αγνότητα:: >99%
PSA:: 83.83000 logP:: 3.95360
Βαθμολογία Standard: Ιατρική Βαθμού
Υψηλό φως:

pharmaceutical industry raw materials

,

medicine raw material

Prostaglandin E1 Antiulcer/λήξη της εγκυμοσύνης, Misoprostol CAS 59122-46-2

 

Όνομα προϊόντων: Misoprostol
Συνώνυμα: Misoprostol (μίγμα Diastereomers) Misoprostol-D5 Sc-29333 MISOPROSTOL MISOPROSTOL ΟΞΥ MISOPROSTOL ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΞΥ Misoprostol API Misogon
CAS: 59122-46-2
MF: C22H38O5
MW: 382.54
EINECS: 664-288-5
Κατηγορίες προϊόντων: Ενεργά φαρμακευτικά συστατικά Prostaglandins Prostaglandin Λιπαρά όξινα παράγωγα & λιπίδια Γλυκερίνες Μεσάζοντες & λεπτές χημικές ουσίες Prostanoid δέκτης και σχετικός API Ανασταλτικοί παράγοντες Φαρμακευτικά είδη
Αρχείο μορ.: 59122-46-2.mol
Δομή Misoprostol
 
Χημικές ιδιότητες Misoprostol
Σημείο τήξης 261-263°C
Σημείο βρασμού 429.67°C (κατά προσέγγιση εκτίμηση)
πυκνότητα 1.0323 (κατά προσέγγιση εκτίμηση)
δείκτης διάθλασης 1.6120 (εκτίμηση)
temp αποθήκευσης. −20°C
διαλυτότητα Σχεδόν αδιάλυτος στο νερό, διαλυτό στην αιθανόλη (96 τοις εκατό), λιτά διαλυτή ουσία στο ακετονιτρίλιο.
μορφή τακτοποιημένος
Αναφορά βάσεων δεδομένων CAS 59122-46-2 (αναφορά βάσεων δεδομένων CAS)
Σύστημα ληξιαρχείων ουσιών EPA Prost-13-EN-1 οξύ, 11,16 dihydroxy-16-μεθύλιο 9 oxo-, μεθυλικός εστέρας, (11.alpha., 13E) - (59122-46-2)
 
Πληροφορίες ασφάλειας
Κώδικες κινδύνου Τ
Δηλώσεις κινδύνου 4560612536/37/38
Δηλώσεις ασφάλειας 532236/37/3945
RIDADR Η.Ε 2810 6.1/PG 3
WGK Γερμανία 2
RTECS UK8390000
Επικίνδυνα στοιχεία ουσιών 59122-46-2 (επικίνδυνα στοιχεία ουσιών)
Τοξικότητα LD50 στους αρουραίους, ποντίκια (mg/$l*kg): 40-62, 70-160 i.p. 81-100, 27-138 προφορικά (Kotsonis)
 
Πληροφορίες MSDS
 
Χρήση και σύνθεση Misoprostol
Περιγραφή Το Misoprostol είναι ένα συνθετικό prostaglandin E1 ανάλογο που χρησιμοποιείται συνήθως για την ιατρική άμβλωση, τη διαχείριση της αποβολής, το αυχενικό εμπύρευμα, τη διαχείριση της μετά τον τοκετό αιμορραγίας, και την επαγωγή της εργασίας. Λόγω της ευρείας χρήσης του misoprostol στην αναπαραγωγική υγεία, το φάρμακο είναι στον πρότυπο κατάλογο του (WHO) Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ουσιαστικών φαρμάκων.
Φαρμακοκινητικές Οι διαδρομές για το misoprostol διαχείρησης περιλαμβάνουν προφορικά, sublingually, vaginally, rectally, ή buccally. Οι μελέτες φαρμακοκινητικών που πραγματοποιούνται για να συγκρίνουν τον κόλπο και την προφορική διοίκηση έχουν αποκαλύψει ότι το κολπικό misoprostol συνδέεται με την πιό αργή εκκαθάριση, τα χαμηλότερα μέγιστα επίπεδα πλάσματος, και την πιό αργή απορρόφηση, παρόμοια με μια εκτεταμένη προετοιμασία απελευθέρωσης. Αντιθέτως, το κολπικό misoprostol συνδέεται με τα σημαντικότερα αποτελέσματα στη μήτρα και τον τράχηλο λόγω της υψηλότερης γενικής έκθεσης στο φάρμακο.
Η διοίκηση μέσω του ορθού εντέρου αποκάλυψε ένα παρόμοιο σχέδιο στην κολπική διοίκηση εντούτοις, έχει χαμηλότερο AUC και τη χαμηλότερη μέγιστη μέγιστη συγκέντρωση. Η υπογλωσσική διαδρομή έχει τα πιό υψηλά μέγιστα επίπεδα και τη γρηγορότερη απορρόφηση σε σύγκριση με την προφορική ή κολπική διοίκηση.
Χρήσεις Πρόκληση της εργασίας
Το Misoprostol είναι ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος την εργασία αν και ο Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων το (FDA) δεν την έχει εγκρίνει ακόμα για τη χρήση στην εγκυμοσύνη. Εντούτοις, η Ευρωπαϊκή Ένωση το (EU) ενέκρινε τη χρήση της μετά από μια μελέτη που έγινε μεταξύ 2002 και 2012. Ενεργεί με την πρόκληση της μητρικών ωρίμανσης και των συστολών του τραχήλου.
Άμβλωση
Το Misoprostol χρησιμοποιείται κανονικά σε σχέση με με άλλα φάρμακα, όπως το methotrexate ή το mifepristone για την ιατρική άμβλωση. Λειτουργεί με τη χαλάρωση του τραχήλου, να αναγκάσει το για να ανοίξει. Επίσης, κάνει τη μητρική σύμβαση μυών, προτρέποντας κατά συνέπεια την εργασία για να αποβάλει το έμβρυο. Το Misoprostol είναι ένα παρόμοιο με prostaglandin που ως ορμόνη που μπορεί να προκαλέσει μια ισχυρότερη αντίδραση από τη μήτρα. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, το φάρμακο δίνεται birthing κλινικών ή νοσοκομείων στα κέντρα.
Το Misoprostol μπορεί να χορηγηθεί καλύτερα όταν περάσει κάποιος 12 ή περισσότερες εβδομάδες της εγκυμοσύνης για να αποφύγει τις πιθανές αυστηρές περιπλοκές. Μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί εάν υπάρχει μια δυνατότητα της εκτοπικής εγκυμοσύνης ή εάν κάποια έχει μια ενδομήτρια συσκευή το (IUD).
Το Misoprostol μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε vaginally είτε προφορικά εάν η εγκυμοσύνη είναι ακόμα στο πρώτο τρίμηνο. Η έγκυος γυναίκα ενθαρρύνεται για να χρησιμοποιήσει 12 ταμπλέτες 200 γραμμαρίων και πρέπει να βάλει τέσσερις ταμπλέτες στον κόλπο ή κάτω από τη γλώσσα και να το αφήσει να διαλύσει για 30 λεπτά. Η γυναίκα ενθαρρύνεται περαιτέρω για να περιμένει 3 ώρες και να επαναλάβει με τέσσερα περισσότερα χάπια στον κόλπο ή κάτω από τη γλώσσα για 30 λεπτά.
Το φάρμακο είναι αποτελεσματικότερο όταν παρεμβάλλεται στον κόλπο εντούτοις, οι γιατροί το διαχειρίζονται συνήθως προφορικά που οφείλεται στη δυνατότητα της μόλυνσης όταν χρησιμοποιείται vaginally. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με το mifepristone, το misoprostol είναι αποτελεσματικό σε περίπου 95% των πρόωρων εγκυμοσυνών.
Μετά τον τοκετό αιμορραγία
Το Misoprostol χρησιμοποιείται κανονικά και ως θεραπεία και ως πρόληψη της μετά τον τοκετό αιμορραγίας δευτεροβάθμιες στις uterotonic ιδιότητές του. Οι μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι το προφορικά χορηγημένο misoprostol είναι λιγότερο αποτελεσματικό σε σύγκριση με oxytocin, αλλά διαδραματίζει ακόμα έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στη μεταχείρηση της μετά τον τοκετό αιμορραγίας όταν αποτυγχάνουν άλλοι πράκτορες ή δεν είναι διαθέσιμοι.
Πρόληψη του έλκους
Το Misoprostol χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία και την πρόληψη των NSAID-προκληθε'ντων γαστρικών και δωδεκαδακτυλικών ελκών λόγω των αναλγητικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του. Ενεργεί με την παρεμπόδιση της γαστρικής όξινης παρεμπόδισης cyclase αδενυλάσης από συνδεμένο το G-protein δέκτη που οδηγεί στη μειωμένη δραστηριότητα αντλιών πρωτονίων και τα μειωμένα ενδοκυτταρικά κυκλικά AMP επίπεδα στην ακραία επιφάνεια του parietal κυττάρου.
Αποτυχημένη αποβολή
Το Misoprostol χρησιμοποιείται στη θεραπεία μιας μητέρας σε περίπτωση εμβρυϊκού θανάτου που μπορεί να οδηγήσει στην αποβολή. Χρησιμοποιείται επίσης στη λήξη της εγκυμοσύνης για τις εμβρυϊκές ανωμαλίες. Αρχικά, μια χαμηλή δόση αντιμετωπίζεται και διπλασιάζεται για τις πρόσθετες δόσεις μέχρι την παράδοση.
Παρενέργειες φαρμάκων Οι γενικές δυσμενείς αντιδράσεις έμπειρες περιλαμβάνουν τις συστολές, τον κοιλιακό πόνο, και την αδιαλλαξία και τη διάρροια ΓΠ. Πολλές κλινικές μελέτες αποκάλυψαν ότι για 13% των ασθενών δοκίμασε τη διάρροια στα αρχικά στάδια της θεραπείας.
Οι ο συχνότερα αναφερόμενες παρενέργειες προφορικά να πάρουν το φάρμακο για την πρόληψη και τη θεραπεία των γαστρικών ελκών περιλαμβάνουν τη ναυτία, τον κοιλιακό πόνο, τον πονοκέφαλο, flatulence, τη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα, τη ναυτία, και τη δυσκοιλιότητα. Πολλοί ασθενείς δοκιμάζουν τον πυρετό όταν δεδομένες πολλαπλάσιες δόσεις κάθε 4 έως 6 ώρες.
Οι γυναίκες με τις επιθυμητές εγκυμοσύνες δεν είναι υποτιθέμενες για να πάρουν το misoprostol για να μειώσουν τον κίνδυνο των αυξανόμενων μητρικών συστολών και τόνου λόγω των NSAID-προκληθε'ντων γαστρικών ελκών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τις πλήρεις ή μερικές αμβλώσεις ή μπορεί να οδηγήσει στις εγκυμοσύνες με συνδεμένος με τις σύμφυτες ανικανότητες.
Το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει το μητρικό hyperstimulation, το οποίο μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό αίματος στη μήτρα, αυξάνοντας κατά συνέπεια τις πιθανότητες τις περιπλοκές όπως η ρήξη της μήτρας.
Διαμάχη Έχουν υπάρξει πολυάριθμες διαμάχες σχετικά με τη χρήση του misoprostol για την επαγωγή της εργασίας λόγω των διάφορων λόγων. Η χρήση του misoprostol και του mifepristone για την ιατρική άμβλωση έχει τη δυνατότητα της βελτίωσης της πρόσβασης στις υπηρεσίες άμβλωσης επομένως, οι πολιτικοί αντίπαλοι της άμβλωσης μπορούν να δουν τα φάρμακα ως στόχο και απειλή. Είναι αξιοσημείωτο ότι το 2000, το FDA ενέκρινε τη χρήση του mifepristone και του misoprostol από κοινού με το misoprostol για τη λήξη της πρόωρης εγκυμοσύνης, όμως το misoprostol δεν εγκρίθηκε για τον ίδιο σκοπό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)